Karácsonyi képeslapok | Pamas minőségben

Karácsonyi képeslapok mindenkinek

Pamas

2015. június 10. - pamaskaracsony

303030.GIF

Ahogyan minden ünnepnek, úgy a karácsonynak is meg kell adnunk a módját. Nem véletlenül nevezik karácsonyt a Szeretet Ünnepének, hiszen a készülődés során tanúsított gondosságunkkal kifejezzük a mások iránti szeretetünket, tiszteletünket. Itt az asztalra kerülő ételektől kezdve a tökéletes dekoráción át a szép ajándékokig minden részletre oda kell figyelnünk, hogy az ünnep valóban meghitt és emlékezetes lehessen.

Döntsön a minőségi képeslapok mellett!

Egy karácsonyi képeslamodernaranykaracsonyfa.GIFp sokkal többnek számíthat egyetlen kedves gesztusnál. Az ízléses és személyre szóló üdvözlőlap kifejezheti a szeretetünket, megbecsülésünket azok számára, akik a legfontosabbak nekünk. Akár kísérőként, az ajándékok mellé adjuk, akár azoknak küldjük, akik sajnos nem lehetnek velünk, mert tőlünk távoli városban, netán országban töltik az év legszentebb ünnepét.

Amíg néhány évvel ezelőtt még mindenki kézzel írott képeslappal köszöntötte szeretteit, ma már egyre elterjedtebb, hogy szépen nyomtatott üdvözlőlapot küldünk a Szeretet ünnepén. Nem kell attól félnünk, hogy így elveszne a jókívánság személyes mivolta. Azzal ugyanis, hogy az üdvözlőlap designját, méretét, betűtípusát, s természetesen szövegét is mi határozhatjuk meg, sokkal inkább személyre szabott lehet az üdvözlet, mintha az üzletek által kínált, tömeggyártású karácsonyi képeslapok közül választanánk.

Manapság egyre elterjedtebb, hogy a különböző kis- és nagyvállalkozások is küldenek karácsonyi üdvözletet. Ilyen esetekben az ízlésesen megválasztott és megfelelő szövegezéssel ellátott képeslappal nem csak szép meglepetést szerezhetünk üzleti partnereinknek, hanem a kapcsolatunkat is javíthatjuk vele. Úgy is felfoghatjuk a más cégeknek küldött karácsonyi üdvözletet, mint a befektetés egy formáját, amellyel hosszabb távon is megteremhetjük a további sikeres együttműködés feltételeit.

Biztosak vagyunk benne, hogyha a Pamas minőségi karácsonyi képeslapjai mellett dönt, akkor Ön is meg fogja találni az ízlésének és igényének megfelelő üdvözletet.

Széles választék – Kifogástalan minőségbenklasszikuspiroskaracsonyfa.GIF

Legyen szó kártyás vagy nyitható karácsonyi lapokról, nálunk több száz minta közül válogathat. Amíg a hagyományos üdvözletek kedvelőinek a tradicionális karácsonyi mintákkal díszített üdvözlőlapokat ajánljuk, addig megannyi különleges képeslapot is kínálunk. Igazán egyedi kísérő ajándék lehet például, hogyha lézeres kivágású csillaggal vagy fenyővel köszönti szeretteit vagy ügyfeleit, de dönthet az elegáns dombornyomású üdvözlőlap mellett is. Mivel igyekszünk megfelelni az aktuális karácsonyi trendeknek, ezért évenként megújítjuk kollekciónkat. Ügyfeleink egyaránt megtalálhatják nálunk a klasszikus és a modern dizájnnal rendelkező képeslapokat is.

Az üdvözletek gyártása során különböző nyomtatási eljárásokat (pl. termográfia, hőhatású nyomtatás stb.) használunk, melynek köszönhetően változatos és letisztult formákkal rendelkező képeslapokat tudunk előállítani. Ügyfeleink dönthetnek arról, hogy világos vagy sötét papírra nyomtassuk az üdvözletet. Megrendelőink mintegy harminc féle nyomtatási szín közül választhatnak, melyek mindegyike hosszas tesztelésen ment keresztül, így megteremtve a papír és a betűk színének összhangját. Külön kérés esetén a karácsonyi képeslapokra egyedi szöveget, valamint céges logót is tudunk nyomtatni.

Tegye Pamas hopelyhes.GIFüdvözlőlapokkal emlékezetessé az ünnepet!

Reméljük, hogy az ünnep fényének emelésében Önnek vagy cégének is segíteni fognak a Pamas karácsonyi üdvözletei. Ha szeretné valóban minőségi és egyedi képeslappal köszönteni szeretteit, üzleti partnereit, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Minden karácsonyi képeslapot megrendelőink kívánsága szerint készítünk, s kérésre 2 db üdvözlőlapot mintaként ingyenes küldünk. Amennyiben egyedi szöveggel vagy logóval kéri a karácsonyi üdvözlőlapot, akkor előzetesen grafikai tervet is küldünk Önnek, amelyet az árkalkulációval együtt tud visszaigazolni.

 

További információért látogassa meg weboldalunkat: http://www.karacsonyi-kepeslapok.hu/

telipamaslogo.GIF